Hotell i Shenzhen

Allt för få i väst vet något om Shenzhen, den stora staden strax norr om Hongkong, men faktum är att Shenzhen är ett ypperligt resemål om du ska på semester. Stadens fantastiska arkitektur där gammalt blandas med toppmodernt, samt den aldrig sinande strömmen av människor och gatliv gör Shenzhen till en mycket intressant plats att besöka. Om du bokar en resa till Shenzhen kan det vara bra om du samtidigt kollar upp hotell och boende, så att du slipper att ordna detta vid ankomsten. I Shenzhen finns allt från billiga lägenhetshotell och vandrarhem, till fantastiskt flotta hotell och boenden som fullkomligen kommer att ta andan ur dig.

Billigt hotell och boende i Shenzhen

Om du söker ett billigt hotell eller annat typ av billigt boende i Shenzhen kan det charmiga vandrarhemmet My Little Hut, downtown i Shenzhen vara ett fint alternativ. Visserligen är standarden inte speciellt hög på detta boende, men med handen på hjärtat: är det inte bättre att lägga pengarna på upplevelser, än på dyra hotell och boenden? Ett billigt boende i Shenzhen med lite högre standard, men ändå rimliga priser är Holiday Inn Exp Luohu Shenzhen, i downtown Shenzhen. Här äter barnen gratis, det finns tillgång till bankomat, en resebyrå i direkt anslutning till hotellet, samt att det ingår daglig städning. Vill du ha en lite högre standard men ändå inte tömma plånboken är detta boende verkligen att rekommendera.

Exklusiva hotell i Shenzhen

Känner du hellre att ett dyrare boende i Shenzhen kan vara aktuellt, kan vi varmt rekommendera Pavilion Hotel i området Futian. Detta är ett riktigt fint hotell, med mängder av flotta faciliteter. Bor du på Pavilion hotell har du tillgång till ett fitness center, swimming pool, tennisplan, minigolfbana, bastu, spa och en skönhetssalong. Alla rummen har också trådlöst internet, kabel-tv och minibar inkluderat i priset. Ett annat mycket flott boende är Crowne Plaza Hotel & Suites Landmark Shenzhen. Hotellet ligger praktiskt beläget mitt i affärsdistriktet i Shenzhen, vilket gör att du har kort avstånd till butikermoch de större företagen i staden. 8 kilometer ifrån Crowne Plaza hotel ligger också Shenzhen Golf Club. Hotellets restaurang serverar dessutom fantastisk och genuin kinesisk mat, samt att här finns en vinbar och en cigarr lounge.